Over ons


Bedankt voor je interesse in ViralFox!

Elke dag verschijnen er honderden tot duizenden inspirerende, interessante of gewoon grappige verhalen op het internet. Wij bij ViralFox verzamelen de leukste en beste verhalen en delen deze graag met onze lezers, met jou. Bij het zoeken naar deze verhalen richten we ons voornamelijk op dieren. Want dieren zijn leuk, lief en erg interessant. We denken dat wij als mens nog veel van het dierenrijk kunnen leren!

Om je bekend te maken met onze website geven we hieronder antwoord op een aantal vragen die je zou kunnen hebben over ViralFox.

Q: Welk publiek hebben jullie voor ogen?
A: Wij richten ons op een heel breed publiek: mannen, vrouwen, jong en oud. Maar een passie voor dieren is wel een kleine must.

Q: Kan ik jullie vinden op Facebook en Twitter?
A: Like onze Facebookpagina en ontvang elke dag de nieuwste verhalen in je tijdlijn. Je kunt ons ook volgens op Twitter.

Q: Hoe schrijf ik me in voor de dagelijkse nieuwsbrief?
A: Op de desktop vind je rechts op de pagina en helemaal onderaan elk artikel een inschrijfformulier. Bekijk je onze website op mobiel dan vind je het inschrijfformulier alleen onderaan elk artikel. Vul je e-mailadres in en klik op de inschrijf button. Klaar!

Q: Hoe kan ik persoonlijk bijdragen aan ViralFox?
A: Je kunt persoonlijk bijdragen aan het voortbestaan van ViralFox door onze Facebookpagina te liken, jouw favoriete verhalen te delen met je vrienden en familie door op de ‘Deel’ knop te klikken onder elk artikel of door je in te schrijven voor onze dagelijkse nieuwsbrief.

Q: Is ViralFox gratis?
A: JA! ViralFox zal altijd gratis te bezoeken zijn.

Q: Kan ik een verhaal inzenden bij ViralFox?
A: Als je een verhaal hebt gevonden dat je graag met ons wilt delen, als je zelf het allerleukste filmpje ter wereld hebt opgenomen of als je extra aandacht wilt voor een bepaalde zaak, stuur dan een e-mail naar contact@viralfox.nl. Als wij het verhaal ook interessant vinden posten we het op Viralfox.nl.