De olifant die huilde: Raju werd 50 jaar lang vastgeketend, misbruikt en mishandeld. Op de dag dat hij vrijkwam rolde de tranen over zijn wangen.

Er bestaan veel te veel gevallen van dierenmishandeling in de wereld die je zouden shockeren met hun wreedheid. Het verhaal van Raju de olifant is slechts één van die verhalen.

50 jaar lang werd Raju gevangen gehouden in de regio Uttar Pradesh in India. Dag na dag sneden scherpen kettingen in zijn uitgehongerde en broze vlees. Zijn ‘eigenaar’ ketende hem vast en dwong hem te bedelen bij toeristen door zijn slurf uit te steken.

Op een dag bracht de Uttar Pradesh Forest Department in India een in Noord London gelegen goed doel, Wildlife SOS, op de hoogte over deze gruwelijke situatie. Toen zij erachter kwamen wat de arme Raju al jaren moest doorstaan, vlogen ze naar India om hem te redden.

Ze hadden niet verwacht wat Raju deed tijdens de reddingsactie.

Bron: Daily Mail

De helden van Wildlife SOS redde Raju na tientallen jaren van mishandeling. Het is ongelooflijk dat Raju al die tijd heeft overleefd. DEEL dit verschrikkelijke verhaal dat gelukkig toch nog goed afloopt met anderen. En zie jij dat er ergens dieren mishandelt worden? Probeer er wat aan te doen! Laat onschuldige dieren niet lijden.

Like Viralfox op Facebook en ontvang meer van deze verhalen.

Reacties